DA / EN /
Login
Back

Ved målstregen

Ved målstregen

Når du er træt, men glad for endelig at være i mål ved Bjørnemose Gods, skal du lige have stemplet dit Trekking Pass en sidste gang, inden du kan begive dig ind i haven til en velfortjent drink. Det er også her, du vil modtage din medalje for at have deltaget i Fjällräven Classic Danmark.

Der vil blive afholdt en fest med buffet, drinks og live musik. Buffetprisen er ikke inkluderet i billetprisen. Den koster 158 DKK for voksne og 100 DKK for børn (du kan betale med kontanter eller kort). Vi synes, det er den perfekte afslutning på et fantastisk event.   Har du ikke lyst til at tage hjem med det samme, kan du overnatte på vores teltplads ved Bjørnemose Gods en sidste nat.

Check-In

Ved start

Under vandreturen

Share this article:

THIS WEBSITE USES COOKIES

This site is using cookies for a better experience. By using this website, you agree to our data protection policy and cookie policy. Please read our data protection statement for more information.