EN / SV /
Login
Back

Partners

Partners

Fjällräven Classic Sverige skulle inte vara möjligt att genomföra utan stödet från våra partners och leverantörer. Du hittar mer information om dem nedan.

Naturkompaniet

Vill du uppdatera din utrustning med allt du behöver inför Fjällräven Classic Sverige, då är det till Naturkompaniet du vänder dig. De har butiker i alla större städer i Sverige. www.naturkompaniet.se

Primus

Med sin lätta vikt och enastående funktionalitet är Primusköket ett måste för långdistansvandraren. Primus är världens äldsta friluftskökstillverkare och det bärbara fotogenköket var Tenzings och Hillarys val när de var de första i världen att bestiga Mount Everest 1953. www.primus.se

Hanwag

Vart vänder du dig för tåliga skor och kängor som passar vid bergsvandringar? Hanwag. Det lilla familjeföretaget som alltid satt stor stolthet i att göra kvalitetskängor för friluftsliv, har nu spridit sig över världen. www.hanwag.de

STF - Kebnekaise, Abisko turiststation och fjällstugorna

Kungsleden grundades av STF Kungsleden, en av världens mest välkända och vandrade vandringsleder. Den första delen grundlades 1887 av STF och de har sedan dess varit med och utvecklat nätverket av fjälleder i de Svenska fjällen. Idag är STF:s fjällstationer och stugor hubbar för fjällvandrare. Vi är glada att får arbeta tillsammans med Abisko Turiststation vid målgången och Kebnekaise Fjällstation vid första checkpoint.  www.swedishtouristassociation.com/about-stf/

Aktivut

Fjällräven Classic Sverige är numera ett stort evenemang med över 2 000 deltagare. Aktivut sköter all rekrytering av funktionärer, logistik och säkerhet under eventet och tar hand om markarbetet för att alla ska få en minnesvärd upplevelse. www.aktivut.se

Abisko Naturum

På Abisko Naturum finns all information om Abisko Nationalpark, flora, fauna, stigar, leder och annat som är viktigt att veta om nationalparken. Ta en liten stund efter målgång och passa på och lär dig lite mer om den unika och vackra nationalparken.

Polarbröd

Att servera Polarbröd känns så självklart när vi är i Lappland, vårt mest traditionella bröd för fjällfararen. En variant på tunnbrördet  som ursprungligen bakas efter 100-åriga traditioner, perfekt att bära med sig och njuta av på turen. Det har vuxit till att  bli en av Sveriges största brödproducenter. www.polarbrod.se

BDX och Klemo

Det är en enorm logistik att transportera allt bagage och allt material för att kunna genomföra Fjällräven Classic. Vi har suveränt stöd för alla transporter av BDX och Klemo.

Drytech

REAL Turmat från Drytech producerar frystorkade frukostar, luncher och middagar för att ta med sig ut på tur. REAL Turmat lagas huvudsakligen från färska Norska ingredienser som torkas i vår egen process. Processen gör att de naturliga smakerna, texturen och näringsvärdet bibehålls och måltiderna blir näringsrika och goda. www.drytech.no

Camp Ripan

Beläget precis bredvid vårt basecamp Högalidskolan ligger Camp Ripan, en camping med stugor, tältplatser, restaurang, kafé, padelhall, spa, volleybollplan och fina promenadstigar. www.ripan.se

Nikkaluokta Sarri AB

Nikkaluokt Sarri AB ligger precis vid starten av Fjällräven Classic, det är en härlig byggnad inspirerad av Samisk design. Här kan du hitta restaurang och en liten butik med fjällfararens mesta nödvändigheter och fin samisk slöjd.  Även stugor till uthyrning finns. www.nikkaluokta.com

Share this article:

We use cookies to give you the best possible experience when using our website and to make it easier for you to interact with the website. They also help us continually improve our site and provide you with offers tailored to your interests. By using our website you consent to the use of cookies. For further details about our use of cookies or how to opt out or change your preferences, please read our data protection statement and our cookie policy.