EN / SV /
Login
Back

Mötesplats och incheckning

Mötesplats och incheckning

Fjällräven Classic organiserar shuttlebussar från Kiruna flygplats och tågstation till incheckningen vid Högalidskolan. Våra värdar finns på plats vid alla ankomster hela torsdag – lördag och söndag morgon och kan informera om när nästa buss går, samt svara på dina frågor när du anländer!

 

I Kiruna är incheckningen till Fjällräven Classic på Högalidskolan (WGS84: 67°51’35.1″N 20°14’6.1”E). Det är här du checkar in och får karta, vandringspass och avfallspåse; får mat och köksbränsle för vandringen; lämnar extra bagage för transport till Abisko. Du kan även köpa vandringsutrustning i Naturkompaniets lilla pop-up-butik. Incheckningen ligger i närheten av campingen i Kiruna.

 

Incheckningen är öppen

Torsdag: 12.00-20.00

Fredag: 06:00-20.00

Lördag: 06:00-20.00

Söndag: 06:00-11:00

 

I Kiruna, utanför Högalidskolan kan du lära dig mer om vandring, utrustning, leden och andra bra saker att känna till.  En liten tältskola i hur man sätter upp tält bäst och vad man bör tänka på vid uppsättning och val av tältplats finns det också möjlighet att vara med på.

 

 

Det ingår frystorkad mat från Real Turmat, du hämtar maten för dina första tre vandringsdagar vi incheckningen. De olika rätterna variera från år till år, men troligen kommer du att hitta dessa smaker:

Chili con carne, Pasta bolognese, Viltgryta, Kyckling curry, Pulled pork m. ris, Krämig lax med pasta, Biffgryta, Kebabgryta, Torsk i currysås, Kyckling tikka masala, Biff och potatisgryta, Couscous m. linser och spenat (veg), Chiligryta med bönor (vegan), Squash och sötpotatisgryta (vegan), Thai röd curry (vegan), Pasta i tomatsås (vegan). Frukostar: Fruktmüsli, Chokladmüsli, Blåbär- och vaniljmüsli.

 

 

Vid starten

Under vandringen

Vid målet

Share this article:

We use cookies to give you the best possible experience when using our website and to make it easier for you to interact with the website. They also help us continually improve our site and provide you with offers tailored to your interests. By using our website you consent to the use of cookies. For further details about our use of cookies or how to opt out or change your preferences, please read our data protection statement and our cookie policy.