EN / SV /
Login
Back

Vid målet

Vid målet

När du trött men lycklig når fram till målet i målet i Abisko behöver du få din sista stämpel i vandringspasset, innan du går in på Trekker’s Inn och firar mat och dryck. Där du får din stämpel får du också din medalj från Fjällräven Classic Sverige. Efter målgång kan du hämta ut ditt bagage, bagageutlämningen har öppet dygnet runt.

Tycker du att en dusch låter mer lockande än Trekker’s Inn? Ingen fara, i Abisko har du tillgång till omklädningsrum, duschar och bastu. Detta behöver du betala en liten avgift för i fjällstationens reception.

Oavsett om du börjar med att ta en dusch eller inte, får du inte missa att besöka Trekker’s Inn. Förutom mat och dryck är det också prisutlottning varje kväll från söndag till torsdag, där du kan vinna utrustning från Fjällräven och våra partners. Du får din lott när du väger in din Fjällräven Classic avfallspåse i målet.

 

Trekker’s Inn har öppet fredag 8:e 19.00-24.00,  lördag 17:e – torsdag 15:e 11.00 – 02.00, fredag 16:e och lördag 17:e augusti 16.00-24.00.

Check-in

Vid starten

Under vandringen

Share this article: