EN / SV /
Login
Tillbaka

Vid målet

Vid målet

När du trött men lycklig når fram till målet i målet i Abisko behöver du få din sista stämpel i vandringspasset, innan du går in på Trekker’s Inn, checkar in på ditt boende i Abisko eller tar bussen tillbaka till Kiruna . Där du får din stämpel får du också din medalj från Fjällräven Classic Sverige. Efter målgång kan du hämta ut ditt bagage, bagageutlämningen har öppet dygnet runt.

Tycker du att en dusch låter mer lockande än Trekker´s Inn? Ingen fara, i Abisko har du tillgång till omklädningsrum, duschar och bastu. Detta behöver du betala en liten avgift för i fjällstationens reception.

Oavsett om du börjar med att ta en dusch eller inte, får du inte missa att besöka Trekker’s Inn. Förutom mat och dryck är det också prisutlottning varje kväll från söndag till torsdag för alla som har vägt in sin avfallspåse i målet, där kan kan vinna utrustning från Fjällräven.

 

Trekker’s Inn har öppet lördag 12 – söndag 13 aug 11:00-24.00,  måndag 14 – torsdag 17 aug 11.00 – 02.00, fredag 18 aug 11:00-18:00

 

I Abisko kommer det att vara massor av aktiviteter, programmet uppdateras här när vi närmar oss!

 

  • Varje dag 09:00-18.00 Abisko Naturum öppet, missa inte bildspel, utställningar och guidade turer i Abisko Nationalpark
  • Varje dag 9:30-16.00 Är sittliften och Aurora Sky station café öppet på Nuolja. Åk upp och njut av utsikten!
  • Söndag – fredag [reservation] Massage för trötta muskler, du bokar vid listorna i entrén
  • Söndag – fredag [informationstältet]  Testa ett Fjällräventält för en natt. Kontakta Fjällräven Classics informationstält för mer information.
  • Hanwag putsar dina kängor och visa bästa knepen
  • Primus finns på plats och visa kök, brännare och bjuder på lite utemat
  • Care & Create med Fjällräven

Check-in

Vid starten

Under vandringen

Dela artikel:

We use cookies to give you the best possible experience when using our website and to make it easier for you to interact with the website. They also help us continually improve our site and provide you with offers tailored to your interests. By using our website you consent to the use of cookies. For further details about our use of cookies or how to opt out or change your preferences, please read our data protection statement and our cookie policy.